Следвайте ни

Женски бой в пазарджишко училище взриви мрежата ВИДЕО

viber icon

Ученички от пазарджишкото училище „Георги Брегов” си спретнаха бой в двора на школото. Сцените се разиграват в междучасието, а техни съученички ги снимат без да се намесят. Клипът бързо се разпространява в социалните мрежи, а от него се вижда как момичетата се ритат и скубят по косите, съобщи Нова тв.

Директорът на училището Добринка Райкова обясни, че са предприети действия, за да се установи причината, довела до физическата разправа.

„Конфликтът е тръгнал от няколко подхвърлени обиди от страна на едната ученичка към другата относно външния ѝ вид и свободното ѝ отношение спрямо момчетата. Другото дете е нова ученичка и е искало да бъде прието в новата среда”, коментира директорът.

Тя посочи, че охраната в училището се е намесила, след сигнал от друг ученик и е прекратила конфликта.

Психологът в учебното заведение заяви, че и двете момичета съжаляват за случилото се, като напрежението между тях вече е преминало. Засега двете ученички няма да бъдат наказвани, но ще останат под наблюдение.

 

 

 

Коментари (2)

Спомени, спомени...

Спомени, спомени...

21.10.2020 | 10:14

В това училище не за пръв път има проблем с агресията. Преди доста години заради момиче с отвратително отношение към други деца близо половината ученици от класа отидоха в други училища. Лошото е, че учителите и директорите нямат почти никакви възможности за реакция.

Отговори
1 0
На Дамски родата

На Дамски родата

21.10.2020 | 09:59

Отново в действие...!

Отговори
2 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?