32

Жена избегна ненужна операция след грешна диагноза

Съдба: точно когато трябвало да бъде оперирана, Ани успяла да мине на преглед при специалист, след като друга пациентка се отказала и освободила час

Благодарствено писмо до д-р Райна Соколова и целия екип на Първо вътрешно отделение на МБАЛ-Пазарджик изпрати Ани Митренска от Пазарджик. Тя споделя, че иска да благодари с цялото си сърце за грижите към нея, защото е останала очарована от лекари, медицински сестри и санитари.

Пациентката обяснява, че почти една година е живяла с грешно поставена диагноза - жлъчно-каменна болест. Предстояла е операция, но в деня, в който трябвало да се извърши, успяла да премине на преглед при д-р Соколова, след като друга пациентка отменила часа си. След този преглед вече диагнозата се оказва друга, но се наложило да се приеме в Първо вътрешно отделение за още изследвания.

„Огромно благодаря за грижите в Първо вътрешно отделение на МБАЛ - Пазарджик - сектор по Гастроентерология и лекуващ лекар д-р Райна Соколова, която ми върна радостта от живота, след като почти година живях с грешната диагноза. Цял живот ще съм Ви благодарна, д-р Соколова! Бъдете жива и здрава, Вие и вашите близки!
Благодаря на анестезиолога, сестрите и санитарите от отделението за грижите, отношението и вниманието!“, пише признателната пациентка.

Тя съветва всички болни винаги да търсят второ и трето мнение.

„За добрите специалисти се чака с месеци, но си заслужава! Животът е Дар Божи, който трябва да пазим и ценим! Бъдете здрави!“, пожелава Ани Митренска.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
0 коментара

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?