32

Жена благодари на медици за добрите грижи за майка ѝ

Благодарствено писмо до изпълнителния директор на МБАЛ-Пазарджик д-р Красимир Темнилов и началника на Нефрологично отделение д-р Росица Робова изпрати Екатерина Георгиева. С него тя иска да благодари за лечението на своята майка.

„Има медици, които с цената на всичко остават верни на тези думи, с които някога са поели по трудния път да спасят животи. А за всеки от нас най-голямата ценност е здравето. Аз съм щастлива, че за майка се грижат хора с висок професионализъм, с богата душевност, неизчерпаема отговорност и съпреживяване на болката като лична“, споделя Екатерина Георгиева. Тя допълва, че в трудните моменти за семейството до тях са били д-р Росица Робова, д-р Крум Златарев, медицинските сестри Мурджева и Янакиева, както и целият екип на отделението

„Те лекуват с висок професионализъм, съпричастност, отношение, давайки всичко от себе си, мислейки за нас, дори и в свободното си време. За тях спасяването на човек от страдания е смисъл на живота им. И аз ще кажа – с любов и благодарност : Благодарим на всички лекари, медицински сестри и санитари !“, завършва благодарственото писмо на Екатерина Георгиева.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?