102

Известният турски медикален онколог доц. д-р Айхан Мурат ще провежда безплатни консултации в София на 7 юни 2024 г.

На 7 юни 2024 г. в София ще гостува доцент д-р Айхан Мурат, изтъкнат специалист по медикална онкология от престижната турска болница Лив Хоспитал. Събитието се организира от Здравен инфомационен център Лайфмед Партнърс и предоставя уникална възможност на българските пациенти да получат безплатни консултации от един от водещите експерти в своята област.

Д-р Мурат е известен със своя индивидуален и персонализиран подход към пациентите, който включва внимателно разглеждане на всеки случай и изготвяне на най-подходящия план за лечение. Неговата практика Лив Хоспитал , която е една от най-модерните и високотехнологични болници в Турция, е доказателство за високото му ниво на професионализъм и ангажираност. 

„Целта ни е да предоставим на българските пациенти достъп до най-новите и ефективни методи за лечение на онкологични заболявания“, споделят от Лайфмед Партнърс. „С идването на д-р Мурат в София, пациентите ще имат шанс да се консултират напълно безплатно с един от водещите специалисти в тази област, което е голяма стъпка към по-доброто здраве.“

Консултациите ще се проведат в София, като записванията стават предварително на телефон 0888 246 888. Местата са ограничени, така че желаещите се приканват да се запишат възможно най-скоро. 

Това събитие е уникална възможност за българските пациенти са получат експертно мнение и насоки за лечение от изключителен специалист като доц. д-р Айхан Мурат , без да се налага да пътуват до чужбина. Не пропускайте шанса да се възползвате от тази специална инициатива!

Важно: Консултациите се провеждат на база медицинските документи и не се извършват физикални прегледи. Затова за срещата с доц. д-р Айхан Мурат, пациентите трябва да подготвят актуална медицинска информация (образни изследвания и медицински документи). За повече информация и записвания, моля свържете се със ЗИЦ Лайфмед Партнърс – 0888 246 888

Информация за Доцент Мурат Айхан

Образование:

Anatolian High School Kızıltepe 2001 година

Факултет по медицина на университета Dicle 2007 година

Университетска болница Medeniyet Göztepe 2014 година

Градска болница Картал 2021 година

Доцент по медицинска онкология 2023 година

Опит:

-Болница Лив Вадистанбул

-Университетска болница Adıyaman

-Болница Umraniye

-Болница Umraniye

Членство:

-Европейско дружество по медицинска онкология (ESMO)

-Турско дружество по медицинска онкология (TTOD)

Сфери на лечение:

-Гинекологични ракови заболявания 

-Рак на белия дроб

-Колоректален рак

-Карцином на млечната жлеза 

-Ракови заболявания от вида на Юинг

-Белодробен карцином 

-Саркома на меките тъкани

-Химиотерапия

-Имунотерапия 

-Таргетна терапия (лечение на различни видове първични и вторични карциноми чрез умни лекарства)

 

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?