32

Изпратиха с уважение дългогодишния полицай Ангел Пехливанов от Пещера

Днес служителите от РУ-Пещера изпратиха в заслужена почивка своя дългогодишен колега и приятел инспектор Ангел Пехливанов. В последния си работен ден преди пенсиониране инспектор Пехливанов бе уважен от цялото ръководство и от редовите служители на управлението.

Той започва своята кариера във вътрешното министерство през 1983 година, като курсант в тогавашното Средно милиционерско училище в Пазарджик. След завършването му през 1986 започва реалната му служба, която преминава изцяло в редиците на Районно управление - Пещера. Бил е на младши-изпълнителски и изпълнителски длъжности в криминална и охранителна полиция. За близо 38 години отдадена, честна и почтена служба в името на обществото и хората инспектор Ангел Пехливанов е живата история на районното управление в родопския град. Той оставя след себе си уважение и доверие сред гражданите на Пещера и топли спомени за отличната работа с колегите си.

На изпроводяк полицаят получи много подаръци, благопожелания и уверение, че вратите на РУ-Пещера остават винаги отворени за него.   

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?