102

Изненадваща рокада: Смениха областния управител на Пазарджик (ОБНОВЕНА)

Изненадваща рокада на поста областен управител на Пазарджик направи на днешното си заседание Министерски съвет. На мястото на Иван Васев бе назначен 38-годишният Андрей Гечев. Новият губернатор има образователно-квалификационна степен „магистър“ по специалността „Икономика на индустрията“, съобщиха от пресслужбата на правителството. Той притежава управленски опит от частния сектор, както и професионален опит в осъществяване на преподавателска дейност, допълват от столичния бул. "Дондуков" 1. 

За предстояща рокада на поста областен управител в Пазарджик под сурдинка се заговори от близо месец. Досегашният губернатор Иван Васев минаваше за човек от квотата на президента Румен Радев. Той бе назначен на поста преди 11 месеца по време на първото служебно правителство на Стефан Янев. 

Новият областен управител е запален любител на тениса на корт. Той ще встъпи официално в длъжност утре, 28-и април на церемония в областната управа, която ще започне в 10,30 часа.  Тогава досегашният областен управител Иван Васев ще предаде символично поста на новоназначения Андрей Гечев.

 

 

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Оставка ве, Фатмак!!!

Оставка ве, Фатмак!!!

27.04.2022 | 16:34

"Продължаваме промяната": Позицията на Радев е позор, не сме васали, готови сме да дадем оръжие на Украйна Петков смята, че тези политически и икономически кръгове стоят зад Турски поток и не само, те трябва да бъдат изгонени

Отговори
4 5
Запъртък нещастен,

Запъртък нещастен,

27.04.2022 | 18:40

налягай си жълтата човка, ала "просто Кирчо и Асен" в полога.

Отговори
4 2

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?