32

Изложба на Школата по изобразително изкуство към Младежки дом - Пазарджик

На 3 октомври от 18:00 ч. в Галерия „Георги Машев“ откриваме изложба на курсистите от Школата по изобразително изкуство към Младежки дом – Пазарджик. Изложбата е посветена на 20-годишната дейност на художничката Александра Кисовска  в Младежки дом – Пазарджик. 

Възпитаниците на г-жа Кисовска ще представят творби с различни теми и техники. В изложбата ще бъдат показани и картини от предишни години на курсисти, които вече са студенти.

В школата по изобразително изкуство се обучават както деца в училищна възраст, така и възрастни любители, които посещават школата с мотивация и чувството за осмислено свободно време. 

Александра Кисовска е художник и педагог, част от активния обществен и културен живот на град Пазарджик. През 2018 година е наградена със златен знак на Младежки дом- Пазарджик за изключителни постижения в обучението на млади таланти от областния град. През 2021 г е носител на Наградата на Община Пазарджик за ярки постижения в областта на културата и образованието - категория Изобразително изкуство. Има участия в регионални и национални изложби и е носител на професионални награди.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?