Следвайте ни

Изкуственият терена на Зоната е обновен, мачлетата се завръщат

viber icon

Много скоро на Зоната на здравето ще се завърнат съботно-неделните мачлета от неформалното градско първенство по футбол на малки врати в Пазарджик.

Теренът с изкуствена настилка в така наречената „клетка” е напълно готов след обновяването му през последните 30 дни, видя „Марица”.

Игрището е разчертано, остава да се поставят вратичките. 

Това място е особено специално за практикуващите минифутбол в неделя сутрин. Тогава, независимо от сезоните вече повече от 30 години там среща си дават два антагонистично настроени отбора, водени от Баку Ли(Илия Генов-Финци) и Джан Джан(Джани). Макар че последните двама са вече на обща възраст от близо 150 години младите могат само да им завиждат за спортната злоба и желанието за победа на всяка цена.  

Междувременно завърши и реновирането на втория най-ескплоатиран изкуствен терен на територията на Пазарджик - този в Колодрума на парк-остров "Свобода", видя "Марица". Там новата настилката е положена и разчертана, очаква се монтирането на вратите.

 

Димитър Комсийски

Димитър Комсийски

Репортер-редактор - екип "Регион" Пазарджик

Димитър Комсийски е магистър по икономика в УНСС. Завършил е висшето си образование през 2000 г. Той е най-дългогодишният журналист на „Пазарджишка Марица”. Работи в екипа на вестника от неговото създаване и до момента, вече над 15 години. .   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?