32

Изграждат нов логистичен склад на площ 3500 кв. м

Първа копка на нов логистичен склад на Auto 1 наравиха по-рано днес кметът на Пазарджик Тодор Попов и Йордан Бадьоков - директорът на фирмата, която е най-големият доставчик на автомобили от марките „Дачия“ и „Рено“. Бъдещата база ще се простира на площ от 3500 кв. м. Инвестициите в нея ще са между 2,5 и 3 милиона лева. Базата е в непосредствена близост до автосалона на фирмата и е предназначена за операции с авточасти.

Очаква се складът да бъде построен за една година, стана ясно от думите на Бадьоков, който е пазарджиклия. Той допълни, че се надява отново заедно с Тодор Попов да направят официалното му откриване. Предприемачът благодари на местната община и държавните ведомства за съдействието, като подчерта, че общата цел на всички е Пазарджик да напредва, да се развива. Щастлив съм, че Пазарджик си остава жив град, каза на финала Бадьоков.

Попов пък заяви, че е на събитието като приятел. Той отново разказа как преди години на това място е направена първата крачка към това един мръсен и занемарен район да се облагороди. Градоначалникът благодари на инвеститорите, избрали Пазарджик, като припомни, че наскоро в града бяха открити нова база на „Ариете логистикс“, както и предприятие за производство на бетон в Хаджиево.

Кметът подчерта още, че е важно всички да гледаме в една посока, защото положителните промени се постигат с труд и общи усилия. И че никой управник не може да направи нищо без подкрепата на хората. 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?