Следвайте ни

Издирват възрастен мъж, изчезнал в Мокрище

viber icon

Още един възрастен човек е изчезнал в населено място, а близките му обявиха, че го търсят и помолиха хората за помощ и информация за него, ако го забележат. Издирваният е 88-годишният Ангел Гаджев от Мокрище. След като близките му пуснаха съобщение със снимка, в търсенето са се включили хора от "Планинско спасяване - Пазарджик", но до момента човекът не е намерен. Днес издирването продължава.

Ангел Гаджев е в неизвестност от 4 септември. В събота сутринта около 09:00 - 10:00 излиза от вкъщи с домашни дрехи, тъмен елек и сламена шапка, без документи и пари във себе си. Видян е в с. Мокрище около обяд на същия ден в посока към стадиона на селото. Не е с деменция или други заболявания. В напълно адекватно състояние е, ходи бавно.

Ако някой има информация или го забележи в областта, може да се обади на тел. 0895709849.

Припомняме, че в края на август в центъра на Пазарджик мистериозно изчезна и друг възрастен човек - Димитър Димитров. Той е с деменция, което го затруднява да се ориентира и да каже кой е, къде живее, за да знаят хората, че трябва да му помогнат. Парадоксалното в случая е, че мнозина са го забелязвали, но са го подминавали безучастно, вземайки го за скитник. А когато са подавали информация на близките, мъжът вече не е бил на същото място. До момента и той не е намерен. Ако видите възрастен човек, за когото се съмнявате, че може да е Димитър, обадете се на тел. 0894223800.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако парламентарните избори са сега, за кого бихте гласували?