Следвайте ни

"Изборът"- любима на пазарджиклийки

Новините от Пазарджик и региона

viber icon
Гергана ДЮЛГЕРОВА, "Пазарджишка Марица"

"Изборът" на американската писателка Кийра Кас е една от новите любими книги на пазарджиклийки.

За 35 момичета Изборът е шансът на живота. Възможност да се измъкнат от съдбата, предопределена им още от раждането. Да бъдат увлечени в свят на блестящи рокли и безценни бижута. Да живеят в дворец и да се състезават за сърцето на прекрасния принц Максън. Но за Америка Сингер да бъде избрана е кошмар. За нея това означава да се раздели с тайната си любов Аспен, който е роден в каста, по-долна от нейната. Да напусне дома си, за да се включи в яростна надпревара за корона, която не желае. И да заживее в дворец, който е под постоянна атака от бунтовници.

Но когато Америка среща принц Максън, тя започва да се съмнява в плановете, които е правила за себе си. И осъзнава, че животът, за който винаги е мечтала, не може да се сравнява с бъдещето, което никога не си е представяла, че ще има.

Сюжетът е интригуващ и пренася читателя в една алтернативна реалност. Книгата има продължения- "Елитът", "Единствената" и "Наследницата" и това настървява читателя да "погълне" съдържанието за часове.

Книгата не от последните излезли на пазара, но интересът от лятото до сега се е увеличил два пъти, коментира служителка в една от пазарджишките книжарници. Купувачите пък били на различни възрасти- от тийнейджърки до по-улегнали дами./Пазарджишка Марица

Още от категорията

Виж всички

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?