32
Следвайте ни

Избират най-патриотичния дом на десетилетието

viber icon

Десет поредни години ВМРО провежда в община Септември съревнование за най-патриотичен дом в общината. А тази година ще бъде избран и най-патриотичен дом на отминалото десетилетие измежду победителите в съответната година, съобщи Кузо Божинов, по чиято идея се организира конкурсът.

На 1 декември приключи крайният срок за гласуване за избор на най-патриотичния дом на отминалото десетилетие в общината. Победителят ще бъде обявен на 18 декември (събота) от 17 часа в залата на читалище Възраждане в град Септември (зад битовия комбинат на мястото на старото кино). Организаторите канят на специално тържество по награждаването всички участници, най-патриотичните домове избрани в съответната година.

Досега най-силна подкрепа в надпреварата получава семейство Гущерови от Виноградец – 42 гласа, следват семействата Венчеви от Бошуля с 10 гласа и Николови от Варвара с 9 гласа. В ежегодните съревнования участниците получават точки по общо 10 критерия – за родолюбиви символи, български литература, повече деца в дома, националния трибагреник на видно място, битово оформление, обвързаност с обществени каузи, православни символи и други. През този месец ще бъде определен и тазгодишният победител.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?