Следвайте ни

Италианска фондация дари линейка на МЦ-Септември

Новини от Пазарджик и региона

viber icon
Италианската фондация Casa Serena Onlus (Brembate di Sopra, Bergamo) подари линейка за Медицинския център в Септември. Това стана с изключителното съдействие на Веска Костова, която е родом от септемврийския край, но от години живее и работи в Италия.
„Изказвам огромна благодарност на фондацията за щедрия жест и за гласуваното доверие към мен, една българка, която обича и милее за своя роден град”, коментира на личния си профил във фейсбук Веска Костова.
От своя страна кметът на Община Септември Марин Рачев изрази своята благодарност и признателност, както за линейката, така и за инициативата на Веска Костова. Транспортът на пътуващата вече към Септември линейка пък се осъществява с логистичното съдействие на Атанас Захаринов./ „Пазарджишка Марица”
Дора Цветкова

Дора Цветкова

Репортер-редактор - екип "Регион" Пазарджик

Дора Цветкова е завършила Българска филология в ПУ "П. Хилендарски" през 2000 г. Междувременно работи като учител в различни учебни заведения и специализира "Управление на малка фирма" към Центъра за пазарна икономика в Пловдив. През 2000 г. започва работа в медийния сектор – в. "Новини в цени" и "Знаме". От 2011 г. е в екипа на "Пазарджишка Марица".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?