Следвайте ни

Искат справедлива присъда за полицая, убил дете на зебра

viber icon

Близки на 8-годишното момиченце, прегазено от полицай на пешеходна пътека в Братаница, започнаха събиране на нова подписка, в която остава само искането за справедлива присъда за виновника. Подкрепата си пазарджиклии дават охотно и могат да продължат да го правят в следващите дни на Острова, на Тортата, както и в някои магазини по оживени улици в града.

Припомняме, че малката Мони бе пометена от кола на МВР, шофирана от служител на ГДБОП, който заобиколил с висока скорост колона от автомобили, спряла да даде път на пресичащи деца. Жителите на Братаница не крият съмненията си, че като е полицай, виновникът може да получи леко наказание или дори да му се размине. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

ИСТИНАТА

ИСТИНАТА

28.07.2021 | 12:53

ГАРВА-ГАРВАНО ОКО НЕ ВАДИ В БЪЛГАРИА Е ТАКА--СЕГА ЩЕ ВИДИТЕ ЕДИН МНОГО ДЪЛЪГ ПРОЦЕС С ОСЪДИТЕЛНИ И ПОСЛЕ С НАМАЛЕНИ ИОТМЕНЕНИ ПРИСЪДИ---НАКРАЯ ЧАКАЙТЕ ИЛИ УСЛОВНО--ЗАЩОТО ЩЕ СЕ ОКАЖЕ ЧЕ ДЕЦАТА НЕ СА БИЛИ НА ЗЕБРАТА--ИЛИ 3 ГОДИНИ В ЗАТВОРНИЧЕСКО ОБЩЕЖИТИЕ И КАТО РАБОТИ СЛЕД ГОДИНА И ПОЛОВИНА ЩЕ СИ БЪДЕ СВОБОДЕН--А И КАТО Е НАШ ЧОВЕК ЧЕСТО ЩЕ ГО ПУСКАТ И ОТПУСКИ ЗА ПРИМЕРНО ПОВЕДЕНИЕ--ДРУГО НЕЧАКАЙТЕ--НАЙ-МНОГО НА ПЪРВА ИНСТАНЦИЯ ДА ГО ОСЪДЯТ ПОВЕЧЕ ЗА УСПОКОЕНИЕ НА РОДИТЕЛИТЕ-А ПОСЛЕ НА ВТОРА И ТРЕТА ДА МУ НАМАЛЯТ ИЛИ ОПРАВДАЯТ--ФЮЛМИТЕ ВЕЧЕ СМЕ ИМ ГИ ГЛЕДАЛИ ДОСТАТЪЧНО

Отговори
3 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако парламентарните избори са сега, за кого бихте гласували?