32

Илия Михайлов събра парите за интерактивен екран и без "Стани богат"

Цялата сума, необходима за закупуването на интерактивен екран за училищния кабинет "Иван Керезов" в пазарджишкото СУ "Георги Брегов" е събрана. С добрата новина се похвали историкът Илия Михайлов, който преподава най-често в този кабинет и от практиката си е разбрал колко е важно за децата да има такъв дисплей. Той позволява и най-сухата материя да се представи по вълнуващ начин, който завладява учениците, особено по-малките.

Любопитното в случая е, че даренията заваляха от приятели и съмишленици на Илия Михайлов по неговата сметка, без той дори да е отправил призив за такава помощ. Учителят, вече известен и извън пределите на родния си край с многото си добри и благотворителни каузи, за пореден път получи вълна от подкрепа, а този път тя явно надмина очакванията му.

Всъщност всичко започна с негов пост в социалните мрежи преди около месец. Тогава Михайлов обяви, че кандидатства за участие в "Стани богат" с надеждата да спечели 7000 лева, а с тях да бъде купен и дарен за децата интерактивният дисплей. Първоначално хората започнаха да пишат окуражителни коментари. После импулсивно започнаха да даряват. До днес, когато с финалния превод от 1613 лева възпитаник на СУ "Георги Брегов" и на незабравимия учител Иван Керезов, чието име носи кабинетът днес, е закръглил сумата на 7000 лева.

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?