32

Ицо Хазарта гостува на момчетата от ВУИ “Ангел Узунов”

Депутатът бе в Ракитово не като Христо Петров, а като Ицо Хазарта, човекът, преминал през ада на зависимостите и преборил се с личните си демони.

Идолът на десетки български тинейджъри гостува на възпитателното училище в Ракитово именно с тази цел - да се срещне с момчетата и да проведе беседа с тях за важността на това да държиш живота си в ръце, за силата на волята, за добното и злото, за тежкия път, до който водят наркотиците и за мотивацията да бъдеш далеч от зависимостите.
Рап-изпълнителят бе посрещнат от кмета Георги Холянов и секретаря на МКБППМН (Местна комисия за борба с противобществените прояви на малолетни и непълнолетни) Петя Стефанова, които заедно разискваха темите с възпитаниците на училището, които попадат в най-рисковите групи.

Учениците с гордост показаха на своя гост училището си, градинката, в която отглеждат зеленчуци, и животинките, за които се грижат.

Кметът Холянов сподели, че община Ракитово винаги разчита на учениците в своите инициативи за полагане на труд, но е радостен, че те се включват с охота и в културните мероприятия, печелят награди в конкурси и спортни първенства.

По-късно Ицо Хазарта посети и Плиоценския парк и остана впечатлен от красотата на региона.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?