Следвайте ни

Христо Калоянов от ГЕРБ оглави ОбС-Панагюрище

viber icon

С водосвет за здраве и успехи, отслужен от негово благоговейнство отец Атанас Манолов архиерейски наместник на Панагюрска духовна околия, започна тържествената сесия на Общински съвет Панагюрище. В деня на Свети Мина, в присъствието на областния управител Стефан Мирев, кметът на Община Панагюрище Никола Белишки общинските съветници и кметовете на кметства в общината положиха клетва.
"Историята и времето са доказали, че Панагюрище е име - символ на подвиг и героизъм, на бащин завет за вярност към род и Отечество. Когато кажем думата клетва, тук в Панагюрище, в съзнанието на всеки българин изниква споменът за заклятието на Оборищенци, за клетвата на Първото Велико Народно събрание, защото Оборище е място, където цяла България си спомня за носителите на свободата. Място, до което всеки, който е тръгнал да представлява народа, трябва да се допира когато поеме пътя на дълга си към обществото", каза в приветствието си Областният управител Стефан Мирев. Той допълни, че днес Панагюрище и общината са пример за финансово стабилно и добро управление с множество реализирани проекти.
С тайно гласуване за председател на Общински съвет Панагюрище беше избран Христо Калоянов от ГЕРБ. Той получи подкрепата на 14 от общо 21 съветници.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?