Следвайте ни

Хората от "Булаир": При силен дъжд тичаме с кофите

Канализацията не смогва да поеме водата, мазетата се наводняват

viber icon
Александра МУСИЕВСКА, "Пазарджишка Марица"

При проливен дъжд канализацията в долната част на "Булаир" не смогва да поеме водата и мазетата в блока се наводняват, жалват се живеещи на пазарджишката улица. Проблемът е от години и всеки път, като завали по-силно, изливаме водата с кофи, коментира Георги от номер 4.  

По-нагоре пък хората имат съвсем други кахъри. В един от блоковете съседите са обхванати от треската по санирането. Сградата е стара и има нужда да се освежи и обнови. По-голямата част от съседите вече са дали съгласието си блокът да кандидатства по програмата. На седмия етаж обаче един от жителите не иска да подпише и да даде зелена светлина. Казва ни, че неговият апартамент е саниран и измазан и затова няма да се съгласи някакви си майстори да работят там, разказва баба Иванка. Ще търсим начини. Не може заради няколко души всички да страдат, допълва домоуправителката Мария.  

Не всичко по улицата е проблемно. Пред една от кооперациите минувачът може да отдъхне и да се наслади на красотата на малка и китна градинка. Живеещите тук в началото на годината дори получиха награда от общината за направата . В градинката се събират малки и големи не само от кооперацията, но и от съседните блокове./ Пазарджишка Марица

Още от категорията

Виж всички

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?