Следвайте ни

Хебърци подновяват занимания, отпада контролата с Банско

viber icon

Днес футболистите на Хебър ще започнат последния етап от лятната си подготовка. Той ще премине изцяло в домашни условия. След двудневна почивка, последвала лагера в Банско "зелените" ще подновят заниманията си на спортна база "Георги Бенковски".

Октай Хамдиев, Мартин Михайлов и Олег Димитров тренират от няколко дни на облекчен режим

На този етап усилията на медицинския щаб са свързани с бързото възстановяване на няколко футболисти, които тренират по индивидуална програма заради получени по време на лагера травми. Това са Октай Хамдиев, Олег Димитров, Мартин Михайлов и Цветелин Тонев. В лазарета засега е и възстановяващия се от операция универсален футболист Ивайло Тодоров. Заради кадровите проблеми щабът на Хебър взе решение да отмени насрочената за петък контрола с Банско в Пазарджик. Остава обаче насрочения още в началото на подготовката спаринг с дубъла на Ботев(Пд), който ще се играе в събота от 18,30 часа на стадион "Георги Бенковски" в Пазарджик.  

Димитър Комсийски

Димитър Комсийски

Репортер-редактор - екип "Регион" Пазарджик

Димитър Комсийски е магистър по икономика в УНСС. Завършил е висшето си образование през 2000 г. Той е най-дългогодишният журналист на „Пазарджишка Марица”. Работи в екипа на вестника от неговото създаване и до момента, вече над 15 години. .   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?