102

Хебър с жест към ветераните си

Ръководството на ФК Хебър 1918 възобновява стара традиция, касаеща ветераните на клуба. Бившите футболисти на Хебър, записали поне 50 мача в професионалния футбол(Първа и Втора лига) с екипа на пазарджиклии ще имат безплатен достъп до домакинските срещи на отбора. Важно условие е те да са навършили 40 години, каквато е възрастовата граница за „ветеран” според нормативите на БФС. Тези, които подадат своите данни за издаване на клуба карта „Ветеран на ФК Хебър 1918”  до сряда ще получат своите пластики 48 часа по-късно и ще се възползват от облекчението още за домакинския мач на Хебър с Левски, който е в неделя от 14,15 часа на стадион „Георги Бенковски” в Пазарджик. Съответно останалите ще вземат картите си за следващата домакинска среща.

Заявления за издаване на карти ветераните на Хебър могат да подават в офисите на администрацията на клуба, намиращи се на стадион „Георги Бенковски”, а за допълнителна информация е посочен и тел.: 0889 888 900.   

На следващ етап ФК Хебър ще рестартира и издаването на още два вида карти – абонаментни/сезонни/ такива за допуск до домакинските мачове на клуба и VIP карти.   

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 1 оценки
5/5 от 1 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Прогноза

Прогноза

28.02.2023 | 09:22

Сложете пет лева вход и никой няма да влезе

Отговори
0 0

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?