102

Хебър II с голяма услуга към Беласица

Дубълът на Хебър остава в битката за оцеляване в Югозападната Трета лига, след като разби с класическото 3:0 един от претендентите за влизане в професионалния футбол - ФК Кюстендил. На два пъти точен за пазарджиклии бе Стилиян Тисовски, а веднъж за домакините се разписа и Милен Николов. Освен, че свършиха отлична работа за себе си, момчетата на Спас Гигов направиха голяма услуга на лидерът Беласица(Петрич), който запази аванс от 5 точки пред Кюстендил и Витоша(Бистрица) в борбата за промоция с марка "Б". Петричани са и с мач по-малко от "черешарите" и при очакван домакински успех днес срещу дубъла на Септември(София) ще стъпъят с единия крак във Втора лига. 

Хебърци пък ще водят тежка битка с Костинброд, Вихрен и Ботев(Ихтиман) за да запазят и за догодина мястото си в Югозападната Трета лига. 

"Получи се здрав мач, в който ние търсихме победата през всичките 90 минути и напълно си я заслужихме. Победихме един много добър и качествен отбор. Направихме го  с много себераздаване и желание. Показваме, че сме добър отбор и сме на правилният път. Битката продължава", заяви след края на срещата наставникът на Хебър II Спас Гигов.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Въвеждане
 
Изпратихте
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Въвеждане
 
Spas
 
 
 
 
 
 

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?