32

Група „Спринт” и приятели изнесоха концерт с каузи в Панагюрище

Легендарната рок група „Спринт“, „Дует с кауза “ /Галя Георгиева и Атанас Лазаров/, група „Хоризонт“ и Красимир Недялков обединиха творчеството си в Концерти с кауза.

Панагюрище беше един от първите градове от турнето им, като концертът се проведе под патронажа на ВрИД кмета г-н Петър Каменски.

Поради служебни ангажименти той не успя да присъства на събитието, но поздрави организаторите за невероятния концерт и изпрати кошница с цветя.

От името на общинското ръководство заместник-кметът г-н Стоян Бодуров поздрави всички за прекрасната инициатива. 

Той отбеляза, че каузата за превенция на репродуктивните проблеми е от изключително значение както за своевременното информиране за репродуктивния статус сред младите хора, така и за демографската политика на страната. В заключение г-н Бодуров призова публиката да слуша повече българска музика.

Водещи на концерта бяха Галя Георгиева и PR-рът Атанас Лазаров. С песента си „Прекрасна вечер“ те пожелаха на публиката незабравимо преживяване=

Група „Хоризонт” зареди с много енергия и приятни емоции всички от публиката. Специални гости, прегърнали каузите, бяха момчетата от група „Модика”, които повдигнаха емоционалния градус на съгражданите си.

По време на концерта бяха раздадени листовки с полезна информация за възможностите и изследванията, които показват репродуктивния статус на жените. Част от средствата ще бъдат предоставени за ин витро процедура на семейство, за което родителството е мисия.

Турнето подкрепя две каузи с изключителна важност за България. Това са Информационната кампания в подкрепа на хора с репродуктивни проблеми под наслов „Да сверим биологичния си часовник навреме“ и Националната кампания „За повече българска музика в национален ефир“, която се превърна в кауза на огромна част от българските музиканти и изпълнители.

Концертите се провеждат с подкрепата на Министерството на културата по проектите „Спринт 2023“ и проект „Концерти с кауза“ 2023.

Мотото на всички участници в турнето е: „Всеки решен проблем прави живота ни по-сигурен и по-добър“!

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
1 коментар
Didier93

Didier93

19.03.2024 | 08:30

Аз съм индивидуален финансов експерт, който мога да ви дам бърз заем, вариращ от €2000 до €7,000,000,00 при лихва от 2% с условия, които ще улеснят живота ви. Така че, ако имате нужда, не се колебайте да се свържете с нас на следния адрес. Имейл: didierdf93@ gmail.com

Отговори
0 0

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?