Следвайте ни

Гробище чака Черешова задушница, заринато в боклуци

viber icon

За пореден път и след вече проведени акции за почистване гробището на град Септември пак е заринато в боклуци, при това - дни преди Черешова задушница. За това алармира общинският съветник Кузо Божинов, като допълни, че днес смята да повдигне темата на предстоящата сесия на градския парламент. Очевидно само с пращане на техника проблемът няма да се реши, така че идеята на Божинов е с колегите му да обмислят как да бъдат наказани виновните, за да се спре това безобразие. Ето какво написа той в социалните мрежи:

Няколко дни преди Черешова задушница това е състоянието на входа на българските християнски гробища в град Септември. И Общината ще го изчисти отново - сигурен съм! Но не е там въпроса!
Аз въобще няма да влизам в обсъждане на темата кой е сътворил това безобразие- цигани или българи?
Аз искам това да спре или най- малкото да направя всичко възможно и законно то да спре.
Днес имаме сесия и като член на комисията по обществен ред и сигурност ще поискам нейното спешно свикване за разрешаване точно на този проблем.
На тези, които сега ще кажат, че нищо не може да се направи и е нормално общината да прави извънредни разходи за почистване ще кажа, че докато не се постигне поне по няколко наказани на месец други мерки не ме интересуват. Хайде да видим какво ще се получи!

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?