32

Грацията на Спортното училище Дара Стоянова с отлично представяне на Държавното първенство

Държавното клубно първенство по художествена гимнастика се проведе на 22 октомври (събота) в зала „София“ с награден фонд 40 000 лева. В състезанието взеха участие първите 12 клуба, класирали се от проведените състезания от държавния спортен календар на БФХГ през изтеклата година. Те се състезаваха в 3 фази - двубои между клубовете в първа и втора фаза и един финален трибой. За втора поредна година, след много трудни елиминации с едни от най-силните клубове в страната, Купата и златните медали отидоха в клуб “Илиана”. Напълно заслужено!     

Една от звездичките на клуба победител беше и възпитаничката на Спортното училище в гр. Пазарджик Дара Стоянова. Дара направи своите първи стъпки в художествената гимнастика в Пазарджишкия клуб „Диляна Прима“ и продължава да учи в Спортното училище.  Сега тя е член на Национален отбор по художествена гимнастика девойки индивидуално. В Държавното Клубно първенство Дара участва във втора и трета фаза на състезанието и успя да спечели 5 от 5 възможни точки за своя нов отбор!

Браво, Дара, представи се чудесно и много достойно! Пожелаваме си още безброй поводи да ни караш да се гордеем с теб и още много, много  успехи по пътя към заветната мечта!

 

*Източник - Спортно училище - Пазарджик

Фотограф: Анна Недкова БФХГ

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?