Следвайте ни

Гяволи* опитаха да заобикалят полицейско КПП

viber icon

С поне 300 метра спрямо първоначалната разстановка бе изместено полицейското КПП на изхода на Пазарджик, в посока Бошуля, видя репортер на "Марица".

Полицейските органи предприеха тази стъпка заради хитруване от страна на недобросъвестни водачи на автомобили, които решиха, че могат да заобикалят пропусквателния пункт.

Първоначално КПП-то бе сложено преди разклона за кравефермата, граничеща с централата на EVN, но по-късно бе преместено по-далеч от контурите на града за да се пресече заобиколен път, излизащ след логистичния склад на КРЕЗ, от където гяволите излизаха в гръб на полицията и продължаваха необезпокоявани по пътя към селата Бошуля, Юнаците, Величково и останалите.

Обратно, идващите от там пък завиваха вдясно, далеч от периметъра на контролиращите трафика полицаи и си влизаха в Пазарджик през пътя за старото ДЗС.

Дали полицаите са се усетили или някои гражданин ги е сигнализирал за този обход, не е ясно, но така или иначе този номер вече не минава.   

*Гявол: дявол; лукав човек, хитрец, тарикат

Димитър Комсийски

Димитър Комсийски

Репортер-редактор - екип "Регион" Пазарджик

Димитър Комсийски е магистър по икономика в УНСС. Завършил е висшето си образование през 2000 г. Той е най-дългогодишният журналист на „Пазарджишка Марица”. Работи в екипа на вестника от неговото създаване и до момента, вече над 15 години. .   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще помогне ли извънредното положение у нас срещу коронавируса?