Следвайте ни

Глоба за шофьор, напсувал майки пред децата им

Мъжът показал среден пръст след забележка за неправилно паркиране

viber icon
Александра МУСИЕВСКА

Джигит, който миналата седмица напсува две майки и децата им, е отнесъл глоба. Жените направили забележка на шофьора, че е спрял на тротоара, и го заплашили с КАТ. Мъжът обаче най-демонстративно влязъл в колата си и им показал среден пръст. 

Бяхме с бебе и първокласник. Опитахме се да се качим на тротоар от подстъп, направен специално от Общината за детски колички, но уви, озовахме се пред автомобил, разказва Николова. Върнахме се назад към другия възможен "вход" към пешеходната зона: заобиколихме театъра по Екзарх Йосиф. С повдигане на количка и маневри успяхме да преодолеем колата. Вече подминавайки я, извадихме телефоните, за да документираме нарушението. Тогава от бившия "Клуб на културните дейци" изскочи собственикът на возилото. Бил паркирал за малко и не ни ли било срам да го питаме "така ли се спира". Разфуча се, взе да ни обижда и псува най-цинично пред децата ни, разказа жената. Когато заявихме, че ще извикаме КАТ, за да преценят органите на реда кой крив и кой е прав, се качи в автомобила и започна да позира.

Николова занесла направената снимка в КАТ. Оттам вчера  съобщили, че са предприели необходимите действия срещу неправилно паркиралия шофьор и са го санкционирали.

Още от категорията

Виж всички

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?