Следвайте ни

Гери Павлова превзе върха от втория опит

viber icon

Новият победител в анкетата за спортист номер на Пазарджик за 2020-та година Гергана Павлова стигна до първото място в престижната общинска класация едва от втория опит. Миналата година Гери бе достоен подгласник на каратистът Иван Иванов, но този път елиминира конкуренцията и грабна купата "Виктория".

Любопитен е фактът, че Гергана попадна за първи път на подиума на призьорите в края на 2015-та година, когато бе в компанията на наградените млади и перспективни състезатели за постигнати високи спортни постижения. В следващите три години тя не бе класирана при по-големите в топ-10 за да се стигне до много успешната за нея 2020-та година, когато резултатите й бяха оценени по достойнство.  

„На първо място искам да благодаря на треньора ми Неделчо Кисов  и още на Ренета Камберова, на кмета ни Тодор Попов, на журито, което ме е избрало, защото това са велики спортисти. Благодаря на родителите и съотборниците ми, затова че ми помагат да постига все по-високи и високи върхове", сподели след награждаването си Гергана Павлова. 

Треньорът на годината, нейният личен наставник Неделчо Кесов също не спести благодарности.

„Искам да благодаря на моята състезателка, която е много трудолюбива и изпълнителна. Да благодаря на кмета Тодор Попов и Ренета Камберова за атмосферата, която създават, за да бъдат оценени усилията на всички спортуващи в нашия град. Благодаря и на комисията, на хората от клуба, защото без тях не може да съществува нашия спорт. Нека 2021-ва бъде година без контузии и с все повече златни медали за всички. “ – пожела Неделчо Кесов.

Димитър Комсийски

Димитър Комсийски

Репортер-редактор - екип "Регион" Пазарджик

Димитър Комсийски е магистър по икономика в УНСС. Завършил е висшето си образование през 2000 г. Той е най-дългогодишният журналист на „Пазарджишка Марица”. Работи в екипа на вестника от неговото създаване и до момента, вече над 15 години. .   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай