Следвайте ни

ГЕРБ дарява 6 къщи за пострадалите в Кръстава

viber icon

Парламентарната група на ПП ГЕРБ ще предостави на жителите на село Кръстава, община Велинград, 6 къщи, в които пострадалите от пожарите ще бъдат настанени. Къщите са от преместваем тип, като са снабдени с всички удобства от първа необходимост, за да могат потърпевшите от природната стихия, връхлетяла селото, да продължат живота си нормално, докато домовете им бъдат възстановени.

Общинската администрация на Община Велинград, в лицето на кмета на Общината - д-р Костадин Коев, народните представители от ГЕРБ-СДС за област Пазарджик, общинските съветници на Общински съвет - Велинград, както и ръководството на общинската и областна структура на ПП ГЕРБ.Пазарджик, изразяват своята съпричастност и подкрепата си към трагедията на жителите на село Кръстава.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (7)

........

........

17.08.2021 | 16:30

Даааа ГЕРБ дарява къса си от сърцето... Чужди пари не се даряват... Това са наши пари ...значи цяла България дава парите. ..

Отговори
0 0
FARAON

FARAON

15.08.2021 | 18:28

ГЛАВИ! ГЛАВИ О Т Р Я З А Н И ИСКАМ БЕ, С В И Н И М Р Ъ СS Н И, БУЛГАРАШКИ!

Отговори
0 2
FARAON

FARAON

15.08.2021 | 18:27

КЪДЕ СА ПАРИТЕ ОТ МИНЕРАЛНАТА ВОДА ГОРНА БАНЯ? ТЯ САМОКОВСКАТА С В И Н Я, НЕ СЛУЧАЙНО НАПРАВИ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО ДА ИМА ПРЕПЯТСТВИЯ И ДА СЕ СТИГА ТРУДНО ДО ЧЕШМАТА ПРЕД ХОТЕЛА. КЪДЕ СА ПАРИТЕ И ОТ ОСТАНАЛИТЕ ВОДИ???

Отговори
1 1
Зспозната

Зспозната

15.08.2021 | 17:15

С пари на данъкоплатците, ГЕРБ много лесно прави дарения.

Отговори
6 3
Изгорял

Изгорял

15.08.2021 | 17:10

Браво, така се прави. Време е да изгоним тези дето ни излъгаха и докараха разрухата и омразата. Избори. Импийчмънт и Бойко да оправя пак държавата, преди да дойде жан виденова зима

Отговори
4 6
Не се прави така

Не се прави така

15.08.2021 | 17:38

Не се прави така тези пари са ги откраднали от нас,Те нямат пари само крадат теча е голям.Вече никога няма да се върнат.Къщи ще има за всеки ако трябва народа ще събере пари.

Отговори
1 1
Да живее ГРОБ докато умре

Да живее ГРОБ докато умре

15.08.2021 | 17:02

Искам да съм пострадъл Щото до сега ич Нито язовир мъ заля Нито цистерна ми гръмна къщата Нито ми застреляха козичките Нито пожар ми изгори къщата Па и последната реколта ганжа не излезе качествена Шъ взема да се гръмна и да мина на бело за дъ мъ забележат най вече от ГЕРП

Отговори
4 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако парламентарните избори са сега, за кого бихте гласували?