32

Футуристично возило с вид на НЛО смая народа в Пазарджишко

Чудато возило с футуристичен дизайн смая водачи и случайни свидетели на преминаването му през Пазарджишко. Малкото бяло превозно средство със заоблен корпус определено събуди доста любопитство и предизвика вълна от коментари. 
"Извънземно" - коментира Васко Николов, който публикува в социалните мрежи видео как изправарва с особена предпазливост необичайния участник в движението.

"Видях го във Ветрен дол. Вътре имаше дете и по него караха други деца с колелета. Много е впечатляващо, наистина е като извънземно" - сподели Маргарита Василева. 

Други потребители са забелязали в малката кабинка мъж и се чудят как се е наврял вътре. Не липсват и остроумни закачки: "Цена?" - "3,27 с Лидл плюс". Някои се опасяват, че ще го "настъпи" някой ТИР или се питат дали не го кара джедай. Преобладаващите коментари са със зелени човечета.  Не липсват и мнения, че превозното средство е опасно и не бива току-така да се движи по пътищата. Има и хора, които са виждали, че в други страни подобни возила много се ползват и вече не се приемат като нещо необичайно.

Въпросното возило обаче всъщност представлява велосипед тип болид – триколка. То участва в мащабен пробег с маршрут Сливен – Варна – Исперих – Търново – Троян – Пазарджик – Велинград – Смолян – Стара Загора – Сливен. Модерната машина се включва в предизвикателството да премине 1200 км. само за 90 часа. Това пък поясняват колегите от Борба.бг, след като "извънземното" е грабнало вниманието и на хората във Велико Търново.

*Снимка - Борба.бг
*Видео - Васко Николов

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?