32

Фондацията на Нана Гладуиш идва за среща с онкоболни в Пазарджик

Фондация Нана Гладуиш-Една от 8 ще посети гр. Пазарджик със своята програма „Сърдечни приятелки“, за да подкрепи дамите с диагноза рак на гърдата от нашия град и областта - съобщават от Община Пазарджик. 

Каним жените с диагнозата, да се възползват от напълно безплатната подкрепа, която ще им предостави екипът на Една от 8.

На 16.05.2022 г. от 16:00 ч. до 18:00 ч. в рамките на модула „Живот с рак на гърдата“, специалистите и психолозите на фондацията, ще се срещнат с жени, които в момента преминават лечение, такива, които са в ремисия, както и с жени, при които болестта е прогресирала. По време на срещата, ще бъдат представени всички аспекти на живота с рак на гърдата, както и видеа с отговори от водещи специалисти в областта на онкологията, ендокринологията, гинекологията и физиотерапията на пациентски въпроси. Дамите ще получат практически съвети, ще имат възможност да задават своите въпроси на специалистите на Една от 8, както и да получат безплатни информационни брошури, тюрбани, специализирани сутиени за след мастектомия и да заявят потребност от първична протеза.

За да участвате в срещата, е необходимо да се свържете с Една от 8 на телефон: 0878 16 17 18 от 3.05.2022 г. между 10:30ч. и 16:00 ч. 

Срещата с Една от 8 ще се проведе в залата на Младежки дом Пазарджик на ул. Екзарх Йосиф № 6.

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Оферта за заем

Оферта за заем

03.05.2022 | 23:21

Здравейте. Това има за цел да информира широката общественост, че г-н Франк Дейвид, частен заем от заемодател, отвори икономическа възможност за тези, които се нуждаят от финансова помощ. Ние отпускаме заеми на физически лица, фирми и фирми при ясни и разбираеми условия с лихва от само 3%. свържете се с нас днес чрез имейл: ( [email protected]), за да можем да ви предоставим нашите условия за заем. ИНФОРМАЦИЯ към кредитополучателя 1) Име: ................................................ .... 2) Държава: .............................................. . 3) Адрес: .............................................. . 4) Пол: ................................................ ..... 5) Семейно положение: ........................................ 6) Професия: ................................................. 7) Телефон: ................................................ 8) Кандидатствали ли сте преди ................................. 9) Месечен доход: ........................................ 10) Необходима сума на заема: ................................... 11) Продължителност на заема: .............................................. 12) Цел на заема: ................................................ 13) Религия: ................................................ . За връзка: ( [email protected] ) whatsapp; +2347032909728 Благодаря, Г-н Франк Дейвид Оферта за заем

Отговори
0 0

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?