102
Следвайте ни

ФК Чепинец има нов президент

Градоначалникът на Велинград д-р Костадин Коев напусна поста

viber icon

Нов председател на УС излъчи проведеното Общо отчетно-изборно събрание на ФК Чепинец. За клубен шеф в следващия управленски мандат делегатите изненадващо избраха зам.-кметът на Община Велинград Исмаил Моллов. 

45-годишният нов председател ще наследи на поста досегашният ръководител на клуба, д-р Костадин Коев, който преди това бе спряган за основен фаворит и евентуален втори мандат начело на ФК Чепинец. Коев управляваше Чепинец от началото на февруари'2016 година до момента. 

Наред с Моллов в новата клубна управа на велинградчани влязоха още футболният треньор Стефан Караманов и бившия футболен рефер Георги Белев. От досегашното ръководство на клуба, освен д-р Костадин Коев по тяхна молба бяха освободени наставникът на мъжкия тим Николай Байраков и журналиста Филип Устабашиев.

Новият Клубен съвет на ФК Чепинец също ще бъде съставен от трима души. За негов председател бе избран д-р Емил Калоферов, а за членове – Стойчо Кривулев и Валентин Чаушев.

Дневният ред на събранието включваше четири точки. В първата беше направен отчет за дейността на сдружението в периода 2016-2021 г. След това членовете на общото събрание гласуваха процедурно освобождаването на ръководните органи на ФК Чепинец – управителен и клубен съвет. Третата точка от дневния ред включва избор на нови УС и КС. Форумът завърши с точка „Разни“. 

 

Димитър Комсийски

Димитър Комсийски

Репортер-редактор - екип "Регион" Пазарджик

Димитър Комсийски е магистър по икономика в УНСС. Завършил е висшето си образование през 2000 г. Той е най-дългогодишният журналист на „Пазарджишка Марица”. Работи в екипа на вестника от неговото създаване и до момента, вече над 15 години. .   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?