32

Ето как изглеждат обновените детски площадки в Пазарджик

Как изглеждат обновените детски площадки в няколко квартала в Пазарджик показа кметът на града Петър Куленски в публикация на страницата си във Фейсбук. Градоначалникът отчита, че работата по тях се е забавила заради неподходящи метеорологични условия, но въпреки това напредва с добро темпо. Куленски призова гражданите да проявят разбиране и увери, че скоро всички деца и в града, и в малките населени места, ще имат нормални условия за игра.

„Голяма част от детските площадки в града вече са със своя нов облик, какъвто всички деца заслужават. Независимо от доскорошните метеорологични условия, които забавиха частично работата ни, продължаваме ежедневно и с нова скорост обновяването и почистването на всички останали - написа кметът.

Напредваме и ще считам за адекватно свършена работата, само когато всяка една площадка е безопасна за игра, ремонтирана, боядисана и почистена.

Моля за разбиране всички граждани, които живеят в локации, при които предстои да започнем работа – движим се с добро темпо, за да гарантираме качествена работа и наистина добър външен вид. Няма да оставим никое дете без нормални условия за игра – както в града, така и по селата“.

 

Оцени новината

Оцени новината
2.3/5 от 6 оценки
2.3/5 от 6 оценки

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?