Следвайте ни

Експерти консултират за риска от остеопороза

viber icon

Асоциация “Жени без остеопороза” със съдействието на Младежки дом – Пазарджик организира за жителите на гр.Пазарджик ежегодната профилактична и скринингова кампания за определяне на личния риск от остеопороза. От м. юни т.г. кампаниите се провеждат в нов формат във връзка с адаптиране към условията на световната пандемия от COVID-19, включващ: присъствие на до двама души в помещение при спазване на съответната дистанция и със съответни защитни средства, телефон за предварително записване на желаещите при съблюдаване на предварителн изготвен график, без чакащи пред помещенията.
Препоръките на Межународната фондация по остеопороза и на наши специалисти в областта са да се възстановят прекъснатите по време на пандемията грижи за болните с остеопороза и за хората в риск. Това е от особено значение за специфичните насоки, отнасящи се до начина на живот, особено в частта им „прием на витамин D3“ и „двигателна активност“, тъй като те са сред основните мерки за укрепване на имунната защита и предпазване от инфекция с новия коронавирус и са критично важни за хората в третата възраст.
Очакваме Ви в гр.Пазарджик на 16 октомври 2020 – петък в Младежки дом на ул. „Екзарх Йосиф“ 6. Начален час на кампанията: 14 ч., след предварително записване на телефон 0884 71 44 39.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво първо да построи община Пловдив с парите от заема, който смята да тегли?