Следвайте ни

Екоактивисти чистят осквернената природа в Добра вода

viber icon

На 16-ти май, неделя, за пореден път доброволци от местната гражданска организация "Промяна за Пазарджик" организират почистване на осквернената природа в Добра вода край града. Припомняме, че в предходните почивни дни бяха проведени и други подобни кампании, резултатите от които са задоволителни, но един от тях показа, че само за ден не е възможно да се премахне натрупваният с години хорски боклук.

"Замърсяванията са с неграмотен характер - предимно опаковки от храна и напитки захвърлени от туристи - пишат инициаторите.
Мястото за срещата ще е на кръговото на моста на Марица посока Казармата, малко след бензиностанция ,,ЕКО'' и куриерска фирма ,,Лео Експрес'' от 14:00 часа.
Изчакваме се до 14:20 часа. За тези хора, които не успеят да дойдат до тогава оставяме телефонен номер за контакт с нас: 0988 77 56 51".

Да припомним още, че кметът на града Тодор Попов награди за проявената гражданска активност част от организаторите на екоакцията, като оказа и обеща занапред пълно съдействие за извозването на събраните отпадъци.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?