Следвайте ни

Едно на милиард! Наша кокошка снесе яйце с 4 жълтъка СНИМКА

viber icon

Четири жълтъка в едно яйце - на този феномен се натъкнала лесичовката Атанаска Пепечкова, докато приготвяла закуската на близките си. При това - с нормални размери и с характерния за домашните яйца оранжев цвят.

Макар и необичайно много, жълтъците са с нормални размери и домашно оранжев цвят

 

Любопитната случка, споделена в социалните мрежи от дъщерята на жената - Ивана Пепечкова, предизвика доста коментари. Не липсват и черногледи версии за 5G, Кемтрейлс, Чернобил или ГМО. 

Не се знае каква е причината за суперпродуктивността на кокошката, но доминира предположението, че тя е щастлива, защото е отглеждана на свобода в селски двор. Според други потребители щастието й се дължи на това, че била кръшкала. Най-забавното пък е, че пребогатото яйце - цял омлет! - е снесено от петел. Потребители разказват за находки от по 2-3 жълтъка, но четири никой не е намирал под една черупка.

Подобен случай е отразен в чуждестранни медии преди около година. Тогава англичанката Даян Олвер открива 4 жълтъка в едно яйце, също докато правела закуска за синовете си. Смята се, че товае шанс едно към милиарди и че е по-вероятно да спечелиш джакпота от тотото. Жълтъчетата обаче били по-малки от нокътя на палеца, разказва Даян. Очевидно е, че лесичовската кокошка е регистрирала много по-убедително потижение.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Ехо

Ехо

20.08.2020 | 16:03

Златна кокошка. Честито.

Отговори
0 0
Ехо

Ехо

20.08.2020 | 16:02

Може да се каже че е златна кокошка. Честито на собственика.

Отговори
0 0
Ало

Ало

19.08.2020 | 14:20

С 3 жълтъка сме намирали, но с 4 не ми се е случвало.Това , обаче показва , че кокошката има проблем.

Отговори
2 4

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?