Следвайте ни

Двама наши служители на реда - с награди от МВР

viber icon

В навечерието на 140-ата годишнина от създаването на Министерството на вътрешните работи служители на ведомството бяха отличени за доказан висок професионализъм в служба на закона. На тържествената церемония министърът на вътрешните работи Младен Маринов благодари сърдечно на колегите си за готовността, постоянството и вярната служба и за отговорния избор да са част от МВР. По думите му, тази годишнина е събрала в себе си опита и труда на поколения наши колеги, а наша мисия е да съхраним и надградим постигнатото от тях в защита на сигурността на обществото. Не мога да Ви обещая, че ще става по-лесно, но Ви обещавам воля и подкрепа в трудностите и риска, които съпътстват безкомпромисното прилагане на закона, заяви още в приветственото си слово вътрешният министър. 

Церемонията по награждаване на служители от МВР, състояла се в  тържествената зала на Централния военен клуб, уважиха председателят на Народното събрание Цвета Караянчева, министри от кабинета, посланици, аташета по вътрешните работи на страните членки на ЕС и на други държави партньори, бивши ръководни служители на министерството.

Поздравителни адреси бяха получени от министър-председателя Бойко Борисов и президента Румен Радев.

За постигнати трайни резултати, безукорно поведение, проявена инициативност и професионализъм при изпълнение на служебните си задължения и по случай професионалния празник на МВР – 5 юли, министърът на вътрешните работи Младен Маринов награди 25-има служители на вътрешното ведомство.

 

С ПОЧЕТНО ОТЛИЧИЕ НА МВР „ЗА ДОБЛЕСТ И ЗАСЛУГА” – І степен

Комисар ИВАН ПАНАЙОТОВ – директор на Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ – Пазарджик при Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ – МВР

 

С ПРЕДМЕТНА НАГРАДА – ОГНЕСТРЕЛНО ОРЪЖИЕ пистолет „ЗИГ ЗАУЕР”

Комисар ИВАН ДОНЧЕВ – началник на отдел „Охранителна полиция“, той и началник на сектор „Охрана на обществения ред и териториална полиция“ при ОДМВР – Пазарджик

 

За постигнати високи професионални резултати и съществен принос при изпълнение на служебните задължения, и по случай професионалния празник на МВР, със заповеди на министъра, заместник-министрите, главния секретар на МВР и административния секретар на МВР са наградени още над 840 служители на министерството.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?