32

Дядо Коледа се качва в теснолинейката след двегодишно отсъствие

Специално коледно пътуване по единствената действаща теснопътна линия в страната ни подготвят от Гражданско сдружение "За теснолинейката". Празничното събитие, наречено "Коледно вълшебство по теснолинейката III", ще се проведе за трети път. Сега обаче почитателите на Малкото влакче го очакват с много по жив интерес, след като две години поред Добрият старец не можа да сподели с тях коледния дух заради ограниченията по време на пандемията. Като компенсация за пропуснатото обаче празничният воаяж обещава да бъде много емоционален.

Ето какво пишат в поканата си организаторите:

След двугодишно отсъствие, Дядо Коледа се завръща в теснолинейката за трети път! Елате да попътуваме с приказния влак "Родопи" навръх Коледа - 26.12.2022 г. (понеделник)! Да изпратим заедно старата 2022 година по една от най-романтичните и красиви жп линии в България и света като си подарим това вълшебно пътуване за по-малко от 10 лв. в посока и безплатно за малчуганите до 7 годинки!
Донесете настроение, коледни дрешки, може и украса за влакчето, което ще ни разходи през Родопите, Рила и Пирин! Може да пеем коледни песни и да играем заедно игри по вагончетата на малкия планински влак!
Празничното приключение ще започне по традиция от гара Септември на 26.12.2022 г. в 08:50 ч. и ще продължи през целия ден на борда на влак „Родопи” – до крайната гара Добринище и обратно. По време на пътуването нашите гости ще се срещнат с Дядо Коледа. За малчуганите сме подготвили подаръци и изненади, така че не се колебайте и ги доведете. Уютните и топли вагончета, горещата пара и зимната гледка наоколо ще направят пътуването наистина приказно за децата и за вас – техните родители. Не се колебайте и си подарете това незабравимо пътешествие във времето в празничния понеделник - 26-ти декември.
Важна подробност е, че може да пътувате до определена точка по маршрута или през целия ден до Пирин и обратно - не е задължително да се качите от началната гара или да слезете на крайната.
Повече информация за разписанието, цените и билетите може да видите в сайта на БДЖ и на нашия телефон - 0892288220 в делничните дни между 09:00 и 16:00 часа.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кое е любимото ви място за отдих и разходка в Пловдив?