32

Дядо Коледа с файтон с кончета раздава подаръци на добрите деца

Пощата на дядо Коледа в пощенската кутия в центъра на Ракитово беше препълнена и пощальонът занесе първите писма във фронт-офиса на общината. Шарените писма очакат родителите, които да помогнат на Дядо Коледа в осигуряването на мечтаните подаръци - подсещат от местната администрация в родопския град, който за първи път от години грее в коледни светлини, а целият декември е изпълнен с празнични събития.

Всеки родител е добре дошъл в общината, за да остави подарък за своето дете или деца, който ще бъде даден на 17 декември от Дядо Коледа и Снежанка около 15 часа в центъра. Оглеждайте се за белобрад старец, красива девойка и файтон с кончета! - допълват от общинската администрация.

За Костандово и Дорково, подаръците ще се събират в районните кметства, а дядо Коледа ще ги раздава на място на 18 и 19 декември. Часовете ще се определят допълнително.

Всеки подарък се оставя с трите имена на детето и срещу подпис на родителя или предоставящия подаръка. Ако родителите не знаят какво пише в писмата на децата им, могат да прочетат във фронт-офиса на общината.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кой да стане кмет на Пловдив, ако Здравко Димитров хвърли оставка?