32

Доставиха бюлетините за балотажа в област Пазарджик

Над 160 000 бюлетини за втори тур на местните избори бяха доставени днес пред Областна администрация Пазарджик. Упълномощени представители на Областния управител и на 7-те Общински избирателни комисии получиха бюлетините от печатницата в гр. София. При засилена полицейска охрана те бяха транспортирани до Областна администрация Пазарджик и днес ще бъдат предадени по график на общинските администрации с ескорт от МВР. Общините ще съхраняват бюлетините в помещения, определени със заповед на Областния управител и охранявани от служители на МВР.

Заедно с бюлетините бяха получени и други изборни книжа и консумативи, които ще бъдат разпределени и предадени на общините. 

Втори тур на местните избори ще се проведе в 60 населени места в област Пазарджик, в 19 от тях ще има избор и за кмет на кметство. Общият брой на имащите право на глас в област Пазарджик е 135 142. Секционните избирателни комисии, в които ще се произведе втори тур на изборите за кметове са 218.

В общините Батак, Сърница, Ракитово, Лесичово и Стрелча изборите за общински съветници, кмет на община и кмет на кметство приключиха още на първи тур. В общините Велинград, Септември и Пещера, където общинските кметове също бяха избрани на първи тур, в неделя ще избират кмет на кметство в селата Алендарова, Горна Дъбева, Ветрен дол, Славовица, Радилово и Капитан Димитриево. На балотаж ще бъдат избрани кметовете на община Пазарджик, Панагюрище Белово и Брацигово, както и кмет на кметство – Синитово, Мокрище, Црънча, Дебращица, Паталеница, Априлци, Огняново, Сбор, Крали Марко, Попинци, Панагюрски колонии, Голямо Белово и Дъбравите.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
yuiyui

yuiyui

02.11.2023 | 14:54

Искате ли нови усещания в се.кса? Се.кс няколко часа подред, силна и дълга ерекция, ярки оргазми, много спе.pма и доволно момиче. Сега е възможно и безопасно на всяка възраст! Този артикул вече е в разпродажба --~~-> https://s4.lv/xbio

Отговори
0 0
не ме интересува!

не ме интересува!

02.11.2023 | 14:03

аз няма да гласувам за гербави или ПП дебили!

Отговори
0 0

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?