32
Следвайте ни

Добри хора събраха 14 700 лева за сираци

viber icon

За поредна година днес се проведе традиционният благотворителен базар в гр.Сърница в подкрепа на децата, останали без родители, под егидата на кампанията на Главно мюфтийство.

Събитието, известно като „Седмица на сираците“, бе организирано от местните джамийски настоятелства и с подкрепата на общинската администрация в Сърница, съобщи кметът на града Неби Бозов.

"Както всяка година, в мероприятието се включиха голям брой наши съграждани - както с участие в приготвянето на продуктите и организирането на продажбените сергии, така и с посещение.

Събраната сума от днес е в размер на 14 700 лева - допълни градоначалникът. - Изказваме благодарност и признателност към всички, взели участие или дарила. В такива благородни кампании проличава сплотеността на обществото в Община Сърница. Нека Всевишния дари всички със своята безкрайна милост и благодат! Бъдете здрави!".

"Седмицата на сираците" се провежда всяка година по това време в Сърница. Местните хора винаги очакват базара с интерес и мнозина се включват с помощ според възможностите си за децата, останали без родители.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?