32
Следвайте ни

Дни преди Коледа откриват първия ритейл парк в Панагюрище

viber icon

Броени дни остават до откриването на първия ритейл парк в Панагюрище. Pana Green Park се намира на ключово място в град Панагюрище на ул. „Георги Бенковски“ 67. Откриването на ритейл парка ще се състои на 11 декември (събота) от 14.00 часа, като е предвидена интересна и забавна програма както за малките, така и за големите гости на Откриването. Всички ще имат възможност да се насладят на изпълненията на танцьорите от Детски танцов състав и Фолклорен Танцов Ансамбъл към Танцова Школа “Балканджии” - гр. Панагюрище, художествен ръководител и хореограф - Петър Немски и изпълнителите от Школа по поп и джаз пеене „Евгени Зумпалов“ към ЦПЛР - гр. Панагюрище с ръководители - Нона Немигенчева и Пепа Филина. Специалният гост-изпълнител ще бъде явлението на поп музиката и певецът с един от най-красивите и дълбоки гласове - Миро.

Откриването ще се проведе на паркинга на Pana Green Park. Модерният ритейл
парк е единственият в радиус от 80 км в региона. Неговата търговска част включва
7000 кв.м., 230 паркоместа, също така и детска площадка, разположена на 110 кв.м. Най-новият ритейл парк ще работи от понеделник до неделя с работно време за посетители от 8.00 до 21.00 часа.

Pana Green Park носи нов прочит на градската естетика в град Панагюрище.
Паркът е първият, и единствен в града, който комбинира в себе си отворени пространства, модерен архитектурен дизайн и иновативност. Подбран е уникален търговски микс от известни чуждестранни и български брандове, които за пръв път
откриват свои магазини в региона. 

Проектът включва планирането и изграждането на Мултифункционална сграда, с административни и спортни площи, както и луксозен комплекс Pana Green Residence.

Първият за Пазарджишко ритейл парк има за цел да осигури на всички хора от Панагюрище и региона иновативно и удобно място за пазаруване, забавление, разходка и отдих. Освен това ще открие нови работни места и ще повиши заетост в областта. В ритейл парка ще бъдат провеждани различни социално-културни събития – фермерски пазари, фестове, събития за деца и автокино. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?