32

"Дни на иновациите в образованието" пристига в Пазарджик

Център за творческо обучение организира безплатен семинар за директори и учители на детски градини и училища -  "Дни на иновациите в образованието”. Събитието на 17 април 2024 г. ще се проведе в гранд-хотел "Хебър" в гр. Пазарджик. 

Идеята на форума е да събере на едно място представители на училищата и детските градини от региона на Пазарджик както и експерти в областта на образователните иновации от Център за творческо обучение. Цел на събитието е да бъдат представена най-актуална информация за новите технологии и методики в образованието, както и да се подкрепи развитието на учебните заведения

Събитието е безплатно, но изисква предварителна регистрация. Регистрация за детски градини и Регистрация за училища.

Програмата на събитието обещава да бъде наситена и вдъхновяваща, като включва теми, свързани с изкуствения интелект в образованието, социалното и емоционално развитие, STEAM подходи и образователна роботика. Специално внимание ще бъде отделено на модернизирането на училищната среда с минимални инвестиции и на разработването на проектно-базирано обучение.

Център за творческо обучение е водеща организация, която подпомага образователните институции с иновативни технологии и обучения, целящи усъвършенстване на учебния процес и подготовка на учителите за бъдещите предизвикателства.
“Дни на иновациите в образованието” е част от поредица образователни събития, насочени към обогатяване на образователната общност и предоставяне на възможности за развитие и обмен на идеи.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?