102

Днес: Тодор Попов, Берардино Сако и Пиеро Анджелучи ще говорят пред медиите

Съвместна пресконференция с италианските си партньори във ФК Хебър 1918 ще даде днес кметът на Общината Тодор Попов. Той анонсира брифинга още преди около месец, когато в предаването "Акценти" по "Телемедиа" за първи път говори по темата за принципно бъдещо сътрудничество между Община и чуждестранен инвеститор, без да навлиза в конкретика.

От вчера Берардино Сако и Пиеро Анджелучи са в Пазарджик за да визитират отбора и станат съпричастни с представянето на футболисти и щаб, както и да изгледат на живо контролата с Витоша(Бистрица), от 18 часа на стадион "Георги Бенковски". От мача ще отсъства само партньорът им - Томазо Маникони, който е възпрепятстван поради лични причини. Италианските партньори представляват спортно-консултантска компания, насочена към управлението на футболни клубове. Берардино Сако представлява компанията като директор на спортно-техническата част. докато Томазо Маниконе и Пиеро Анджелучи отговарят за правното и административно осигуряване. 

Брифингът на Попов, Сако и Анджелучи ще започне час преди началото на мача nа Хебър с бистришките "тигри" и ще се състои в приемната зала на стадиона. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?