Следвайте ни

Дирекцията на МВР организира охраната за вота в Памидово

viber icon

Частични избори за кмет на кметство Памидово, община Лесичово, са насрочени тази неделя, 27 юни. В тази връзка се предприемат комплекс от мерки за подготовката и осигуряване на нормалното протичане на изборния процес, съобщават от ОДМВР. Екипи на полицията ще следят за нормалното протичане на изборния ден в селото, за спазването на обществения ред и спокойствието на гражданите. Инспектори от РСПБЗН-Пазарджик са извършили проверка на помещението за гласуване относно неговата противопожарна обезпеченост. Ръководството на РУ-Пазарджик и ОДМВР са в контакт с Общинската избирателна комисия в Лесичово. От пристигането им на територията на общината всички изборни материали ще бъдат под полицейска охрана.    

Припомняме, че по време на изборите полицейските служители ще бъдат разположени вън от секцията, като няма да допускат лица с поведение накърняващо добрите нрави, както и въоръжени и носещи предмети опасни за живота и здравето на гражданите. При необходимост и след постъпило искане от страна на председателя на секционната избирателна комисия служителите на полицията могат да окажат съдействие за възстановяване на реда и спокойствието в секцията.

Сектор "Български документи за самоличност" при ОДМВР-Пазарджик ще работи на 26 юни /събота/ от 08.30ч. до 17.30ч. и 27 юни /неделя/ от 08.30ч. до 18.30ч. Ще бъдат връчвани изработените лични карти на гражданите, които ще гласуват, а на тези които  са ги загубили, повредили, унищожили или са им откраднати ще им бъдат издавани удостоверения за гласуване. 

 

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?