Следвайте ни

Дени: Кражбата и пожарът в Пловдив са инсценирани

Деянието е замислено предварително, събитията - предизвикани, смята астроложката

viber icon
Кражбата на 300 000 евро от апартамента на Демир Александров от Пловдив, както и пожарът, при гасенето на който той твърди, че са откраднати от огнеборците, са инсценирани. Това твърди пазарджишката астроложка Йорданка Игнатова-Дени, известна с точните си предсказания за значими политически и обществени събития.
Дени е изготвила астрологична карта, за която ползва всички известни данни около огнения инцидент в дома на Демир. Според получените чрез сложни изчисления прогнози, случаят тепърва ще се развива и разследва, но е категорична, че пожарникарите не са взели никакви пари. Стопанинът на дома може да е имал някаква сума, която да е похарчил или да лъже. Намесата на планетата Венера говори, че те са и от работа, но и от дейности, които ще трябва да се доказват. Други планетарни конфигурации пък показват, че деянието е замислено предварително и нещата са предизвикани, смята астроложката.
Според прогнозите й, ако бъде заведено съдебно дело, огнеборците са в силна позиция и могат да осъдят Александров за клевета. Плановете и лъжите му ще се пропукат и ще излезе незаконна дейност. Конфигурацията на Меркурий и Плутон пък поставя съдията в позиция за изобличаване. Луната в 12-ти дом от своя страна е знак за затвор. Зависи и от възможностите на адвокатите и да получи друга присъда, ако не го настигне присъдата от собственика на парите, които той е присвоил, пише още астроложката. Плануването на това деяние не е самостоятелно, а с нечия помощ на близък роднина, смята Дени.
Пожарът в дома на Александров избухна на 29 ноември. По-късно той заяви, че преди инцидента имал скрити в дома си 300 000 евро, изчезнали по време на гасенето. По случая е образувано досъдебно производство, което се води под наблюдението на прокуратурата./ „Пазарджишка Марица”
Дора Цветкова

Дора Цветкова

Репортер-редактор - екип "Регион" Пазарджик

Дора Цветкова е завършила Българска филология в ПУ "П. Хилендарски" през 2000 г. Междувременно работи като учител в различни учебни заведения и специализира "Управление на малка фирма" към Центъра за пазарна икономика в Пловдив. През 2000 г. започва работа в медийния сектор – в. "Новини в цени" и "Знаме". От 2011 г. е в екипа на "Пазарджишка Марица".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?