Следвайте ни

Делян Пеевски направи ново дарение за МБАЛ-Пазарджик

viber icon

100 водонепроницаеми мембранни гащеризона с качулка за многократна употреба, изработени от двуслоен и трислоен материал с биокомпонентна мембрана и 500 предпазни шлема получи като дарение МБАЛ-Пазарджик, съобщават от болницата. Те са дарени  от депутата от ДПС Делян Пеевски. Това са само част от предпазните средства и апаратура, които народният представител ще дари на лечебното заведение.

Болницата получи и 69 защитни костюма със сребърно-йонна защита за многократна употреба. Дарението на стойност 7038лв.  е от управителя  на пазарджишката  фирма „НИВЕЛ“ ООД Никола Николов. 

Дихателен апарат Сименс   тип Серво- вентилатор дари на Отделението по анестезиология и интензивно лечение собственикът на фирма „Дичи“ Димитър Медаров. Респираторът  ще бъде използван при пациенти, които се нуждаят от механична вентилация.

По банковата сметка на болницата на 3 април е получено едно парично дарение от 1000лв. То е от Румен Димитров, който дарява заплатата си като общински съветник за борбата с COVID-19.

Благодарим от сърце за направените дарения и подкрепата, която ни оказвате! - пишат още от болницата.

COVID-19 продължава да се разпространява. Затова е важно  да се мобилизираме и всички заедно в сътрудничество да се справим с това огромно предизвикателство.

Продължава  набирането на  дарения и  финансови средства за дарителската кампания на МБАЛ-Пазарджик „Заедно в битката с COVID-19”. 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Никаи

Никаи

06.04.2020 | 21:39

Добре че е Пеевски иначе ни е спукана работа всички ЧАКАТ и се надяват да дари нещо иначе няма от каде.Жалка Държава.

Отговори
2 0
ЧНГ

ЧНГ

06.04.2020 | 17:11

Той ги дари ама парите са нашите.

Отговори
7 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?