Следвайте ни

Деца поздравиха медиците от Спешно с картички и пожелания

viber icon

„В навечерието на тази по-различна Коледа, на най-смелите, най-достойните, най-сърцатите медици, желаем ЗДРАВЕ и много сили, за да издържат на това предизвикателство! Благодарим Ви, че се борите за най-безценното-човешкия живот!Вие сте нашия пример за подражание!“
С това мило послание изненадаха учениците и учителите от Основно училище „Любен Каравелов“ в Пазарджик медиците от МБАЛ-Пазарджик, съобщават от лечебното заведение.
Група деца от 2 „В“ клас като представители на ОУ“Любен Каравелов“ в град Пазарджик и учители от училището посетиха и Спешно отделение, където връчиха лично изработените картички от тях, и съучениците им от останалите класове. Лекарите, медицинските сестри и санитарите бяха поздравени и със стихчета. Учениците им благодариха за неуморния труд, който полагат в тази трудна за човечеството и всички нас година. Децата бяха направили и голям плакат с надпис „От душа и сърце“, както се казва и тяхната кампания.

„Нека погледнем с надежда към 2021г. Да си пожелаем здраве, радост, щастие, много късмет и любов! На всички Вас благодарим за всеотдайността и саможертвата! Благословени да сте! Нека заедно бъдем посланници на доброто“, с тези думи се обърна към медиците от името на цялото училище учителката Гайтана Шаркова.
Медиците не скриха вълнението и сълзите си от тази чиста детска любов и от изключително милия и ценен жест -да получат картички, които са направени специално за тях.


„Благодарим ви за топлите думи и прекрасните картички! Пожелаваме на всички деца да са живи и здрави и много щастливи.Нека 2021г. да бъде мирна, здрава и щастлива“, заяви развълнувано старшата сестра на Спешно отделение Ангелина Сотирова.
300 картички, изработени с много любов, в които децата са вложили сърцата си, добротата си и безграничната си надежда, бяха дарени на работещите в различните отделения на МБАЛ-Пазарджик.
Благодарим им от сърце, че ни усмихнаха! Благодарим им за подкрепата и признанието! Благодарим им, че сгряват сърцата на медиците в тежките моменти на техните дежурства. Благодарим им за силите и надеждата, които ни вдъхват!
Весели празници, мили деца! Нека дядо Коледа ви донесе най-желаните подаръци! Нека домовете ви са пълни с любов, топлина и уют! Пожелаваме ви много щастие! - написаха с благодарност от болницата.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?