Даряваме и с DMS за Ива Дойкова

Хора с благородни души, желаещи да помогнат за лечението на пазарджиклийката Ива Дойкова, вече могат да го направят и по телефона. 
Може да изпратите SMS с текст: DMS IVA на номер 17 777. За абонати по договор с мобилните оператори цената на съобщение е 1 лев, а за потребители на предплатени - 1,20 лева с ДДС. Ива Йорданова Дойкова е на 34 години. През 2011-а й e открито онкологично заболяване.
След операция, при която са отстранени лимфни възли и е сменена тазобедрената кост, се оказва, че има разсейки в ребрата и белия дроб. Диагнозата е потвърдена и от Медицински център Анадолу, Истанбул, Турция. Препоръчано е да започне лечение с препарата ZELBORAF. За да е ефективно лечението, трябва да продължи 6 месеца с прием на по 5 опаковки от препарата месечно, като цената на една опаковка ZELBORAF е 2573 евро. Семейството й не е в състояние да осигури необходимите за тази терапия 77 хиляди и 190 евро.
Ива е майка на две дечица - момче на седем и момиче на пет години. Пари за лечението на пазарджиклийката се събират и по банкова сметка:
“Общинска банка” АД - Пазарджик BIC, SOMB BESF
IBAN BG83 SOMB 91301051885002
Ива Йорданова Дойкова

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?