32

Дарители осигуриха климатик за чакалнята в Спешно отделение на МБАЛ-Пазарджик

По-комфортна среда за пациенти и придружители беше осигурена в чакалнята на Спешно отделение на МБАЛ-Пазарджик. Благодарение на дарители в помещението вече е монтиран климатик. Съвместната инициатива е на пазарджишкото сдружение „Добро сърце“ и Тихомир Любенов и Кристиян Динков от Ти Кей Клима.

„Климатиците помагат да се поддържа оптимална температура, което сме убедени , че ще намалява стреса и дискомфорта на чакащите пациенти и техните близки, както и ще улеснява работата на медицинския персонал. Вярваме, че създаването на комфортна и приятна обстановка в чакалнята на спешното отделение е от съществено значение“, обясниха Тихомир и Кристиян след като поставиха климатика.

„С нашето дарение искаме да покажем, че сме заедно в стремежа си към по-добро здравеопазване и че подкрепяме усилията за осигуряване на по-добри условия за всички. Надяваме се да вдъхновим и други хора и организации да се включат в благотворителни инициативи. Вярваме, че заедно можем да постигнем значителни промени и подобрения. Надяваме се нашият пример да мотивира и други хора да проявят гражданска отговорност и да подкрепят здравните институции и други обществени каузи“, заяви Георги Янакиев от сдружение „Добро сърце“.

Благодарим Ви, хора с добри сърца!

Не спирайте да вярвате в доброто, продължавайте да правите добрини и бъдете причината и някой друг да повярва в добротата - всеки ден!

*Пресцентър на МБАЛ-Пазарджик

Оцени новината

Оцени новината
2.7/5 от 6 оценки
2.7/5 от 6 оценки

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?