Следвайте ни

Даниела Малешкова на 50: Чувствам се перфектно 

viber icon

Петдесет годишен юбилей отбелязва днес народният представител от Септември Даниела Малешкова. 

Нейното име нашумя в национален мащаб преди десетина дни, когато бе обявено, че заедно с колегите й от парламента - Даниела Дариткова и Хасан Адемов са дали положителен тест за “COVID-19”.

“На 2-ри април бях диагностицирана. От тогава до днес нямам никаква симптоматика, а пък днес се чувствам направо перфектно”, сподели пред „Марица” навръх 50-годишния си юбилей Даниела Малешкова.   

„Днес ще отбележа рождения си ден в най-тесен кръг, с хората, които са около мен в карантина. Това са мъжът ми и синът ми. Когато всичко отмине, ще отпразнуваме повода и с останалите ми близки, роднини и приятели”, разкри народеният представител от гражданската квота на ПП ГЕРБ. 

„Мога да кажа, че на 50 години се чувствам по-улегнала и зряла. Сякаш мирогледът ми е променен. Пречупвам нещата от малко по-друг друг ъгъл и се убеждавам, че с годините човек помъдрява. Намирам тази иначе клиширана фраза за точна и вярна”.

Бързо ли минаха тези години, попитахме юбилярката.

„Много бързо. Даже изключително бързо. Някои хора казват, че до 50 години човек се изкачва нагоре по стълбата, а след това започва да слиза.

Други пък твърдят, че живота започва тепърва след тази възраст. Може би истината е някъде по средата”, заключава философски Малешкова. 

Тя признава, че като повечето хора на този свят е имала своите трудни периоди в чисто житейски план.

„Разбира се, че съм видяла две и двеста. Имала съм много хубави моменти, но и много трудни.

Спомням си с тъга периода 2012-2013 г. След 8 години начело на септемврийския театър и Младежки дом, тогавашният кмет Петър Бошев взе решение да оптимизира щатната длъжностна характеристика и постът ми беше закрит. Останаха без работа в продължение на почти година и половина. Имаше и период, когато гледах болната си баба и пътувах ежедневно до училището в Лозен, където преподавах”, разкрива народният представител от ГЕРБ. 

Освен в Младежкия дом на Септември Даниела Малешкова е работила и като учител, а след това за година и половина е зам.-кмет на септемврийската администрация, преди да стъпи на жълтите павета в София.

„Най-истинският, романтичен и любим период за тези 25 години ми беше като директор на Младежкия дом. Тази работа ми беше  най – на сърце. Тогава участвах в състава на театъра, играехме постановки, печелехме награди. Срещнах се със светилата в българския театър и кино. Даже сега ми потичат сълзите, като се връщам към това време”, не скри чувствата си рожденичката.   

„На днешния си празник си пожелавам само да съм жива и здрава. Желая това на всичките ми близки, роднини и приятели. Искам да съм щастлива с тях, защото всичко останало е суета”.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?